Αστυνομικο Ρεπορταζ

Λακωνία: Θανατηφόρα τροχαία σε Σκάλα- Μονεμβασιά

Τα αίτια διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές

Το Σάββατο, 21 Αυγούστου 2021 και ώρα 16:25, Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού.

Συγκεκριμένα, το δυστύχημα συνέβη στη Σκάλα Λακωνίας, στην έξοδο της γέφυρας του Ευρώτα.

Ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, τη στιγμή που πέρασε την στροφή, μετά την γέφυρα στον Άγιο Γεώργιο, με αποτέλεσμα να εκτραπεί το όχημα από το οδόστρωμα και να ανατραπεί.

Ο οδηγός, κάτοικος Βλαχιώτη, βρέθηκε καταπλακωμένος από το τζιπ. Περαστικοί έτρεξαν προς βοήθειά του και κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν, χωρίς, όμως, ο τελευταίος να έχει τις αισθήσεις του.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και ο άτυχος άνδρας διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Βλαχιώτη, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα μ' ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., χθες το μεσημέρι, στο 19,2 χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τάραψας – Μονεμβάσιας, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 74χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.