Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη πέντε ατόμων για ναρκωτικά

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 11.9.2021 έως 11.00 ώρα της 12.9.2021

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και απόπειρες κλοπών

Συνελήφθη, χθες (11.9.2021) το μεσημέρι, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί κατά το χρονικό διάστημα από την 9.9.2021 έως και την 10.92021, διέπραξε, συνολικά, μία (1) περίπτωση κλοπής σε κατάστημα, όπου αφαίρεσε χρήματα, καθώς και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικία και κατάστημα, αντίστοιχα. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, σήμερα (12.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -10,7- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.9.2021) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 45χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, όπως προέκυψε ο 45χρονος στερούνταν αδείας ικανότητας οδήγησης Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.9.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή τροχοφόρου

Συνελήφθη, χθες (11.9.2021) το βράδυ, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, 35χρονος ημεδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα αφαίρεσε μοτοποδήλατο ημεδαπού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.