Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 23.10.2021 έως 11.00 ώρα της 24.10.2021

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.10.2021) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 41χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.10.2021) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα παίγνια

Συνελήφθησαν, χθες (23.10.2021) το βράδυ, στο Βραχάτι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας,  τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας από 40 έως 68 ετών, γιατί συμμετείχαν σε τυχερό χαρτοπαίγνιο. Κατασχέθηκαν τραπουλόχαρτα, τσόχινο τραπέζι, μπλοκ με φύλλα και το χρηματικό ποσό των -435- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση του παράνομου παιγνίου.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για τη νομοθεσία περί αλλοδαπών

Συνελήφθησαν, χθες (23.10.2021) το πρωί, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, τρεις (3) αλλοδαποί, ηλικίας 26, 43 και 46 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι είχαν σκοπό να ταξιδέψουν με πτήση για Μπέργκαμο Ιταλίας, γιατί στερούνταν των απαραίτητων ταξιδιωτικών εγγράφων.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.