Αστυνομικο Ρεπορταζ

Εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις κλοπών στη Λακωνία

Κατηγορείται 40χρονος.

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και απόπειρα κλοπής, κυρίως σε αρδευτικές εγκαταστάσεις, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται 40χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή και απόπειρα αυτής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, προέκυψε ότι ο ανωτέρω, μαζί με άγνωστους συνεργούς του, κατά το χρονικό διάστημα από την 14.9.2021 έως και την 16.11.2021, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, διέπραξαν συνολικά πέντε (5) περιπτώσεις κλοπών σε αντλιοστάσιο και γεωτρήσεις, καθώς και μία (1) απόπειρα κλοπής σε οικία. 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει καλώδια χαλκού, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις -3.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους, ενώ κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του 40χρονου σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων καθώς και για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών του.

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.