Αστυνομικο Ρεπορταζ

Δ. Τρίπολης: Νέες συλλήψεις για ναρκωτικά

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, το βράδυ της Κυριακής. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου συνελήφθησαν, χθες (10.1.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 51 και 45 ετών, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα τους, βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 41,1- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. 

Επίσης, συνελήφθη, χθες (10.1.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους 11,1- γραμμαρίων και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. 

Και για τις δύο περιπτώσεις προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.