Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: "Γεμάτο" το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Συλλήψεις σε Αργος, Κιάτο και Νεμέα...

Συνελήφθη, χθες (17.2.2022) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 31χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν -172- αναβολικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους- Μυκηνών.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες (17.2.2022) το πρωί, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σικυωνίων Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 20 και 30 ετών, αντίστοιχα, γιατί αφαίρεσαν από παλαιό δίκτυο του Ο.Σ.Ε. μεταλλικά στριφόνια, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. 

Επιπλέον, κατασχέθηκε συσκευή κοπής μετάλλου και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Τέλος, εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις αποπειρών κλοπών, με τη μέθοδο της απασχόλησης, σε βάρος ηλικιωμένων, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 8.5.2021 έως και την 10.1.2022, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Αρχαίας Νεμέας Κορινθίας. 

Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 47χρονου ημεδαπού, για κλοπή και απόπειρα αυτής, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.