Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρίπολη: Σύλληψη 19χρονου για κλοπή σε οικία

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 12.3.2022 έως 11.00 ώρα της 13.3.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή και απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (12.3.2022) το απόγευμα, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, 19χρονος ημεδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα, διέρρηξε οικία ημεδαπής όπου αφαίρεσε χρήματα και κοσμήματα. Επιπλέον, όπως προέκυψε,  ο 19χρονος, χθες το πρωί, είχε διαπράξει ακόμη -1- περίπτωση απόπειρας κλοπής σε κατάστημα, όπου προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή, δίχως όμως να ολοκληρώσει την πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, σήμερα (13.3.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, δύο 18χρονοι ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια, με μήκη λάμας -11- εκατοστά, εκ των οποίων το ένα ήταν τύπου πεταλούδα. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (12.3.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα  και τσιγαριλίκι κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.