Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη 22χρονων ημεδαπών για κλοπή

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 19.3.2022 έως 11.00 ώρα της 20.3.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (19.3.2022) το απόγευμα, στo Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων, προκειμένου να συνεχισθεί η εκτέλεση της απόφασης του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου, για ναρκωτικά και σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή 

Συνελήφθησαν, χθες (19.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αρκαδίας, δύο (2) 22χρονοι ημεδαποί, γιατί εισήλθαν σε αγρόκτημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μεταλλικά αντικείμενα και εξαρτήματα αγροτικού εξοπλισμού, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (18.3.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 30χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 42χρονο ημεδαπό, αφαίρεσαν από επιχείρηση μεταλλικό αντικείμενο (καμινάδα), η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.