Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 09.00 ώρα της 14.4.2022 έως 09.00 ώρα της 15.4.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για κλοπή 

Συνελήφθησαν, χθες (14.4.2022) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχων και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) Αργολίδας,  τρεις (3) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, είχαν αφαιρέσει -2- δίκυκλα μοτοποδήλατα, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, 61χρονος και 52χρονη, γονείς των ανωτέρω ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. 

Εξιχνίαση τεσσάρων (4) περιπτώσεων κλοπών

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών χαλκού από μετασχηματιστές της ΔΕΔΔΗΕ Ναυπλίου, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από την 27.3.2022 έως την 8.4.2022, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών Αργολίδας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικία 26, 28 και 30 ετών, αντίστοιχα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (14.4.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -20- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -60- εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής 

Συνελήφθη, χθες (14.4.2022) το απόγευμα, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 24χρονος ημεδαπός, γιατί προσπάθησε να εισέλθει σε -2- οικίες, καθώς και να αφαιρέσει όχημα, χωρίς όμως να ολοκληρώσει τις πράξεις του. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας. 

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Οιχαλίας, μία περίπτωση απάτης σε βάρος 80χρονου ημεδαπού, που έγινε την 5.10.2021. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 64χρονου ημεδαπού, για απάτη.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.