Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λεβίδι και χωριό της Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

"Γεμάτο" από Αρκαδία το αστυνομικό Δελτίο της Μεγάλης Παρασκευής όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες (21.4.2022) το μεσημέρι, στο Λεβίδι Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 42χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του καθώς και στην κατοχή του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες και τσιγαριλίκι κάνναβης.

Επίσης, συνελήφθησαν, χθες και σήμερα (21&22.4.2022), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Τρίπολης, τέσσερις -4- ημεδαποί, ηλικίας από 20 έως και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -9,6- γραμμαρίων, τρίφτης κάνναβης καθώς και -8- θήκες με υπολείμματα κάνναβης.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.