Αστυνομικο Ρεπορταζ

Mεσσηνία: Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή κοκαΐνης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 4.6.2022 έως 11.00 ώρα της 5.6.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συμπληρωματική εγγραφή

Σε συνέχεια του από 4.6.2022 και ώρα 11:00 Ενημερωτικού Δελτίου Αδικημάτων και Συμβάντων της Υπηρεσίας μας, που αφορούσε τη σύλληψη ενός (1) 20χρονου ημεδαπού για κλοπή, συμπληρωματικά, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί, 21χρονος και ανήλικος, διότι όπως προέκυψε, ενεργώντας από κοινού  με τον ανωτέρω, διέπραξαν κλοπές χάλκινων καλωδίων από στύλους οδικού φωτισμού. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (4.6.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 40χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

(Δ.Τ.)

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.