Αστυνομικο Ρεπορταζ

Ανθρωποκυνηγητό και συλλήψεις στην Κυπαρισσία

Χειροπέδες σε συνολικά 5 άτομα πέρασαν αστυνομικοί του Τμήματος Τριφυλίας.

Συνελήφθησαν, χθες (21.7.2022) το πρωί, στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τριφυλίας, -3- ημεδαποί, -2- ανήλικοι και 18χρονος, αντίστοιχα, γιατί ενώ οι αστυνομικοί έκαναν σήμα σε όχημα που επέβαιναν, για τη διενέργεια ελέγχου, προσπάθησαν ανεπιτυχώς να διαφύγουν πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς, προσκρούοντας στο περιπολικό και σε όχημα ημεδαπής. 

Επιπλέον, όπως προέκυψε από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οι ανωτέρω, μαζί με ακόμη έναν 19χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, λίγο νωρίτερα είχαν αφαιρέσει από κατάστημα ημεδαπού χρήματα, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν. 

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν -2- ημεδαπές, ηλικίας 29 και 33 ετών, αντίστοιχα, μητέρες των ανήλικων, για παραμέληση της εποπτείας τους. Τέλος, κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και όχημα, ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων. 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.