Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα σε Αρκαδία-Λακωνία-Κορινθία

Φωτογραφία: Δελτίο τύπου/ Γ.Α.Δ.Π.

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Λακωνία- Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Κορινθία- 2 συλλήψεις για ναρκωτικά στην Τρίπολη

Συνελήφθη, χθες (23.7.2022) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης και με τη συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Λακωνίας, 70χρονος ημεδαπός για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Ειδικότερα, χθες (23.7.2022) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 70χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -918,3- γραμμαρίων, -2- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,8- μέτρου, περίπου, μαχαίρι και ζυγαριά ακριβείας. 

Όπως, επιπλέον, προέκυψε, σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Καλαμάτας, για ναρκωτικά, με το οποίο διατασσόταν η σύλληψή του. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στην Κορινθία

Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη ένας 37χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά-Κατασχέθηκαν -235- δενδρύλλια κάνναβης 

Στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, εντοπίσθηκε σε ορεινή δασώδη περιοχή του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε, σε ορεινή δασώδη περιοχή του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας και σε ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, φυτεία κάνναβης, στην οποία καλλιεργούνταν συνολικά -235- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -1,70- μέτρων, περίπου.

Κατόπιν τούτου, χθες (23.7.2022) το πρωί, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, όπου κατελήφθη 37χρονος αλλοδαπός να προβαίνει σε καλλιεργητικές εργασίες εντός του χώρου της φυτείας και συνελήφθη.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά, ενώ τα παραπάνω δενδρύλλια κάνναβης εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, κατασχέθηκε αρδευτικός και καλλιεργητικός εξοπλισμός, καθώς και κινητό τηλέφωνο, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του καλλιεργητή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και του Τελωνειακού Κώδικα

Συνελήφθη, χθες (23.7.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 32χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης καθώς και -40- πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (23.7.2022) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 29χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

 

 

 

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.