Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Συλλήψεις σε Αργολίδα-Μεσσηνία

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 20.8.2022 έως 11.00 ώρα της 21.8.2022

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (20.8.2022) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 39χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -9,8- γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή

Συνελήφθησαν, χθες (20.8.2022) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, 37χρονη και 20χρονος, γιατί μαζί με ακόμη δύο (2) ημεδαπούς συνεργούς τους, ηλικίας 24 και 33 ετών, αντίστοιχα, διέπραξαν -1- περίπτωση κλοπής και -1- απόπειρα αυτής σε οικίες σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας, από όπου αφαίρεσαν διάφορες ηλεκτρικές συσκευές, οι οποίες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. Τέλος, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή

Συνελήφθη, προχθές (19.8.2022) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) Μεσσηνίας, 25χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, λίγες ώρες νωρίτερα, εισήλθε σε ελαιοτριβείο και αφαίρεσε -120- μέτρα καλώδια, τα οποία βρέθηκαν και αποδόθηκαν. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.