Αστυνομικο Ρεπορταζ

Καλαμάτα: Συλλήψεις για ναρκωτικά

Σύλλήψεις 5 ατόμων για ναρκωτικά.

Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 67χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -4- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -160- εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επίσης, στην κατοχή του 67χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -7,4- γραμμαρίων.

 

 

Συνελήφθησαν, χθες (22.8.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, σε τρεις ξεχωριστές περιπτώσεις, από αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του

Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Μεσσηνίας, τρεις (3) ημεδαποί, ηλικίας 30, 35 και 44 ετών, αντίστοιχα, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσιγαριλίκι και μικροποσότητες κάνναβης. 

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

 

 

Συνελήφθη, χθες (22.8.2022) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας,

29χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κοκαΐνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.