Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: Πλήθος συλλήψεων για κλοπές

Αργολίδα, Λακωνία και Μεσσήνια ήταν οι περιοχές που εξιχνιάστηκαν οι κλοπές.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή Συνελήφθη, χθες (23.8.2022) το απόγευμα, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 61χρονος ημεδαπός, γιατί όπως προέκυψε, ανηύρε σε τραπεζικό μηχάνημα αυτόματης ανάληψης (Α.Τ.Μ.), κάρτα ανάληψης τραπέζης ημεδαπού και ακολούθως πραγματοποίησε μικρής αξίας συναλλαγές σε κατάστημα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Εξιχνίαση τριών (3) διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής . Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Ευρώτα, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών σε οχήματα, που είχαν γίνει την 19.8.2022 στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα Λακωνίας. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του.

Εξιχνίαση τριών (3) περιπτώσεων κλοπής.  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών, που έγιναν κατά το χρονικό διάστημα από 25.7.2022 έως και την 23.8.2022, στη Σπάρτη, όπου αφαίρεσαν από οδικό φωτισμό, -1000- μέτρα καλώδια, καθώς και -1000- μέτρα χάλκινων αγωγών. Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 54χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ενώ αυτή περιλαμβάνει και άγνωστο συνεργό του.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Εξιχνίαση μίας (1) περίπτωσης απάτης με υπολογιστή. Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, μία περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης ημεδαπής, που έγινε την 12.3.2022. Για την υπόθεση αυτή σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 30χρονης αλλοδαπής, για απάτη με υπολογιστή. 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.