Αστυνομικο Ρεπορταζ

Κόρινθος: 41χρονος "μαέστρος" στις απάτες!

Δύο περιπτώσεις... δράσης του εξιχνίασε το αστυνομικό τμήμα Νεμέας. 

Συγκεκριμένα, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωσή της, το πρωί της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου: εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Νεμέας, μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου, που έγινε την 1.11.2022 στη Νεμέα Κορινθίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για απάτη. 

Ειδικότερα, ανωτέρω δράστης προσέγγισε τον παθόντα και παρουσιάζοντας του ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε να του αποσπάσει χρήματα και -2- δοχεία ελαιόλαδου, μέρος των οποίων βρέθηκε και αποδόθηκε.

Επίσης, το ίδιο αστυνομικό τμήμα εξιχνίασε ακόμη μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένης, που έγινε την ίδια ημέρα, 1.11.2022, στη Νεμέα Κορινθίας. 

Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 41χρονου ημεδαπού, για απάτη. Ειδικότερα, ανωτέρω δράστης προσέγγισε την ηλικιωμένη και παρουσιάζοντας της ψευδή γεγονότα ως αληθή, κατάφερε να της αποσπάσει κόσμημα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.