Αστυνομικο Ρεπορταζ

Θρίλερ με θαμμένο πτώμα σε παραλία της Κυπαρισσίας

Πληροφορίες κάνουν λόγο για ισχυρές ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Το μισοθαμμένο στην άμμο πτώμα εντόπισε σκύλος κατοίκου της περιοχής, ο οποίος συνηθίζει να πηγαίνει καθημερινά στην περιοχή για περπάτημα.

Αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές και σήμανε συναγερμός, καθώς ήδη τα πρώτα στοιχεία ήταν προς την κατεύθυνση της εγκληματικής ενέργειας.

Ο χώρος αποκλείστηκε και στο σημείο βρέθηκαν λίγη ώρα αργότερα αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών χτενίζοντας την περιοχή για ευρήματα.

Η ανακοίνωση της Γ.Π.Α.Δ. Πελοποννήσου

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (7.11.2022) το απόγευμα, σε παραλία της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, ο 31χρονος εντοπίσθηκε θαμμένος στην άμμο, φέροντας τραύματα.

Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για εξερεύνηση του χώρου, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και διαβάστε περισσότερα

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.