Αστυνομικο Ρεπορταζ

Νεμέα: Νεκρός 32χρονος μοτοσικλετιστής σε τροχαίο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 32χρονο μοτοσικλετιστή από το Άργος σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου κοντά στον κόμβο της Αρχαίας Νεμέας

Σύμφωνα με το korinthostv.gr, η μηχανή που οδηγούσε ο 32χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο. Μάλιστα η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο μοτοσικλετιστής καρφώθηκε στο αυτοκίνητο, βρίσκοντας τραγικό θάνατο.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του. Στο σημείο μετέβησαν περιπολικά του αστυνομικού τμήματος Νεμέας και περιπολικό της Τροχαίας Κορίνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τοπικά ΜΜΕ, ο άτυχος 32χρονος ήταν γνωστός επιχειρηματίας που δραστηριοποιείτο στην Αργολίδα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.