Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρίπολη: Χειροπέδες σε 45χρονο και 30χρονο

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938

Σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικά έγγραφα...

Για δύο συλλήψεις στην Τρίπολη το πρωί της Πέμπτης, 2 Φεβρουαρίου 2023, ενημέρωνε το πρωινό δελτίο συμβάντων που εξέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί του τμήματος Ασφάλειας της πόλης μας συνέλαβαν 45ρονο και 30, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, καθώς εις βάρος τους είχαν εκδοθεί δικαστικές αποφάσεις.

Στην πρώτη περίπτωση και σύμφωνα με την ενημέρωση, συνελήφθη, χθες (2.2.2023) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 45χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, για απόπειρα κλοπής.

Επίσης, συνελήφθη, χθες (2.2.2023) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρίπολης, 30χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.