Αστυνομικο Ρεπορταζ

Αρκαδία: Σύλληψη 2 ημεδαπών κι ενός ανήλικου αλλοδαπού για ναρκωτικά

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 09.00 ώρα της 3.3.2023 έως 11.00 ώρα της 4.3.2023

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη 

Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 42χρονος αλλοδαπός, γιατί με άγνωστους συνεργούς του, επικοινώνησαν τηλεφωνικά με ημεδαπή και προσποιούμενοι γιατρό, παρουσίασαν ψευδή γεγονότα ως αληθή και συγκεκριμένα ότι η κόρη της είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της, καταφέρνοντας να της αποσπάσουν χρήματα και χρυσαφικά για την κάλυψη εξόδων νοσηλείας της. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την διενεργηθείσα προανάκριση οι ανωτέρω, με το ίδιο πρόσχημα είχαν διαπράξει ακόμη -2- περιπτώσεις απόπειρας απατών. Τέλος, στην κατοχή του 42χρονου βρέθηκε το σύνολο των χρημάτων και των χρυσαφικών, ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους-Μυκηνών Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα ηρωίνης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά 

Συνελήφθησαν, χθες (3.3.2023) το πρωί, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.) Αρκαδίας, 17χρονος αλλοδαπός και 20χρονος ημεδαπός, αντίστοιχα, γιατί κατείχαν τσιγαριλίκι κάνναβης, το οποίο κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, 30χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τρίπολης.

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 34χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά 

Συνελήφθη, χθες (3.3.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, σε συνεργασία με την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 22χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.