Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συλλήψεις σε Κορινθία και Μεσσηνία από την ΕΛ.ΑΣ.

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων από 11.00 ώρα της 11.3.2023 έως 11.00 ώρα της 12.3.2023

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (11.3.2022) το απόγευμα, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας, 48χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης της κ. Ανακριτρίας Πλημμελειοδικών Κορίνθου, για ναρκωτικά.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (11.3.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 47χρονος ημεδαπός, γιατί μαζί με 45χρονο ημεδαπό, αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν από αύλιο χώρο οικίας ημεδαπού, μεταλλικά αντικείμενα, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, κατασχέθηκε όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (11.3.2023) το πρωί, στην Κυπαρισσία  Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, 23χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.