Αστυνομικο Ρεπορταζ

Τρίπολη: Σύλληψη 47χρονου για κλοπή τροχοφόρου και παράβαση του Κ.Ο.Κ.

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Το ενημερωτικό δελτίο αδικημάτων και συμβάντων της Γ.Α.Δ.Π.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και κλοπή τροχοφόρου 

Συνελήφθη, χθες (22.4.2023) το βράδυ, στην Τρίπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Τρίπολης, 47χρονος αλλοδαπός, γιατί κατελήφθη να οδηγεί όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ και στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ όπως προέκυψε το όχημα είχε κλαπεί την 17-18.4.2023 από τη Γλυφάδα Αττικής. Ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε και αποδόθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρίπολης.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (22.4.2023) το απόγευμα, στη Μεσσήνη Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 59χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκε να καλλιεργεί σε γλάστρες -5- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως -35- εκατοστά, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Επιπλέον, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και -365- ναρκωτικά δισκία.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.