Αστυνομικο Ρεπορταζ

Πελοπόννησος: 8 συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ από 09.00 ώρα της 27.5.2023 έως 09.00 ώρα της 28.5.2023

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (27.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας,  50χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε κυνηγετικό όπλο, φυσίγγιο, αεροβόλο όπλο, -10- αμπούλες συμπιεσμένου αέρα, -1- κουτί με μεταλλικά σφαιρίδια, τα οποία κατασχέθηκαν.

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν, χθες (27.5.2023) το απόγευμα, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, δύο (2) 18χρονοι ημεδαποί, γιατί κατείχαν μικροποσότητα κάνναβης, η  οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (27.5.2023) το βράδυ, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 36χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα ηρωίνης και -9- χάπια, η χημική σύσταση των οποίων ερευνάται. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (27.5.2023) το μεσημέρι, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, 19χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητα κάνναβης και σιδερογροθιά.  

Συνελήφθησαν τρία (3) άτομα για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα

Συνελήφθησαν, χθες (27.5.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Βέλου-Βόχας Κορινθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Ειδικών Ελέγχων (Ο.Ε.Ε.), σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βέλου-Βόχας, τρεις (3) ανήλικοι αλλοδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- μαχαίρια (τύπου πεταλούδα), με μήκη λάμας -10- εκατοστά. Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν -3- αλλοδαποί, γονείς των ανωτέρω ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.  Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Βέλου-Βόχας.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.