Αστυνομικο Ρεπορταζ

Συλλήψεις για κλοπές στη Μεσσηνία

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Χειροπέδες συνολικά σε 12 άτομα σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, συνελήφθησαν, χθες (28.5.2023) και πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, τέσσερις (4) ανήλικοι ημεδαποί, γιατί στην κατοχή τους βρέθηκε δίκυκλη μοτοσικλέτα, η οποία είχε κλαπεί μία μέρα νωρίτερα. Μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της, ενώ για την ίδια υπόθεση, συνελήφθησαν ακόμη -4- ημεδαποί, γονείς των ανηλίκων, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Επίσης, σε διαφορετική περίπτωση, συνελήφθησαν, προχθές (27.5.2023) το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, -4- ημεδαποί, γιατί λίγο νωρίτερα, σε τοπικές κοινότητες του ίδιου δήμου, διέπραξαν -3- περιπτώσεις κλοπών σε οικίες και αποθήκη, όπου αφαίρεσαν ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε όχημα που επέβαιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος των αφαιρεθέντων, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. 

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.