Αστυνομικο Ρεπορταζ

Στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στην Αργολίδα

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε  40 συλλήψεις.

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, σήμερα (9.5.2024) το πρωί σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Άργους-Μυκηνών και Ναυπλιέων πραγματοποιήθηκε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς που διαβιούν άτομα με στοιχεία κοινωνικής ομοιογένειας.

Η επιχείρηση υλοποιήθηκε από αστυνομικούς των Τμημάτων Ασφάλειας, Αστυνομικών Τμημάτων και Τμημάτων Τροχαίας  Άργους-Μυκηνών και Ναυπλίου, των Ομάδων Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) και Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Αργολίδας, καθώς και με τη συνδρομή των αστυνομικών σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών της Αργολίδας.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθησαν -40- άτομα για τα ακόλουθα αδικήματα:

-15- άτομα, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, 

-9- άτομα, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού,

-8- άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας

-6- άτομα, για στέρηση δελτίου ταυτότητας,

-1- άτομο, για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου,

-1- άτομο, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.