Επικαιροτητα

Πανελλαδικές 2018: Χωρίς ονόματα τα αποτελέσματα

Παράνομο θεωρείται πλέον να τοιχοκολλούνται τα ονόματα των υποψηφίων.

Τέλος στην αγωνία και το άγχος χιλιάδων μαθητών μπαίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου καθώς ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των Πανελληνίων εξετάσεων και αναρτώνται οι βαθμολογίες στα Λύκεια της χώρας, χωρίς τα ονόματα των υποψηφίων, καθώς πλέον θεωρείται παράνομο.

Η ανάρτηση των βαθμολογιών θα γίνει γύρω στη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής και, σύμφωνα με την εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, οι Διευθυντές Λυκείων γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο.

 

Οι οδηγίες προς τους Διευθυντές από το υπουργείο:

 

Α. Οι Διευθυντές θα αναρτήσουν στις σχολικές μονάδες (την Παρασκευή) μόνο τις εκτυπωμένες καταστάσεις που περιλαμβάνουν μόνο τους κωδικούς και τους βαθμούς υποψηφίων.

Β. Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος δεν έχει τον κωδικό του, παρακαλούνται οι Διευθυντές Λυκείων να γνωστοποιούν τα βαθμολογικά αποτελέσματα στον υποψήφιο με βάση τις αναλυτικές βαθμολογικές καταστάσεις που του έχουν αποσταλεί και οι οποίες περιλαμβάνουν και τα ονομαστικά στοιχεία των υποψηφίων.

 

ΠΗΓΗ: reader.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.