Εργασια

Προσλήψεις 4 ερευνητών στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ο Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ανακοινώνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση έργου σε 4 άτομα/ερευνητές, για την υλοποίηση των ακόλουθων τμημάτων παραδοτέων του έργου στα πλαίσια των Πακέτων Εργασίας 5, 6, 7.

Θέση 1η

Αντικείμενο: γραφιστική, ηχητική επιμέλεια και ομογενοποίηση των εφαρμογών του πιλότου 3 (διαδικτυακές εφαρμογές, παιχνίδια, εφαρμογή κινητού) και υποστήριξη στη διάχυση του έργου. Χρονική διάρκεια 6 μήνες, κόστος για το έργο έξι χιλιάδες οκτακόσια (6.800,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 2 η

Σχεδιασμός και υλοποίηση ηλεκτρονικού παιχνιδιού για τις ανάγκες του πιλότου 3. Χρονική διάρκεια 5 μήνες, κόστος για το έργο χίλια πεντακόσια (1.500,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 3η

Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακής εφαρμογής για την ολοκλήρωση των επιμέρους εφαρμογών του πιλότου 3. Χρονική διάρκεια 5 μήνες, κόστος για το έργο τέσσερις χιλιάδες (4.000,00) Ευρώ συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

Θέση 4η

Υλοποίηση και αξιολόγηση πιλότου 3, εφαρμογής κινητού, συμμετοχή στην ανάπτυξη του εμπορικού μοντέλου και στη διάχυση αποτελεσμάτων του έργου. Χρονική διάρκεια 9 μήνες, κόστος για το έργο έντεκα χιλιάδες επτακόσια (11.700,00) Ευρώ (συμπεριλαμβάνονται η αμοιβή, όλες οι νόμιμες κρατήσεις και οι ασφαλιστικές εισφορές εργοδότη και ασφαλιζομένου).

 

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.