Εργασια

Προσλαμβάνει δικηγόρους στην Αρκαδία η Περιφέρεια

Σε μια προσπάθεια μείωσης των εξόδων.

Στην πρόσληψη, άμεσα, δικηγόρων στην Αρκαδία σε πρώτη φάση και στη συνέχεια και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες προχωρεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας.

"Προχωρούμε στην ενέργεια αυτή, επειδή για δικηγόρους ξοδεύονται εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ κυριολεκτικά" σημείωσε ο περιφερειάρχης, δηλώνοντας χαρακτηριστικά:

"Προχωρούμε άμεσα στην πρόσληψη δικηγόρων, πρώτα στην Αρκαδία και στη συνέχεια στις άλλες περιοχές, για πολλούς και διαφόρους λόγους που δεν θα ήθελα να τους αναλύσω εδώ.

Είναι προφανές ότι αν εγώ φτάσω στο σημείο να συγκρουστώ με κάποιον είναι προσωπική μου υπόθεση και πρέπει να πληρώσω εγώ τον δικηγόρο μου και όχι η υπηρεσία, ο φορολογούμενος και το ελληνικό δημόσιο", κατέληξε ο περιφερειάρχης.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.