Εργασια

Ερχονται διορισμοί στα ελληνικά πανεπιστήμια

Στο διορισμό 205 νέων θέσεων μελών ΔΕΠ στα ελληνικά πανεπιστήμια καθώς και 120 διοικητικών υπαλλήλων σε ΑΕΙ μέσα στο 2020, προχωρά το υπουργείο Παιδείας. 

Αυτό ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, όπου συζητείται το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

«Για πρώτη φορά στα ελληνικά πανεπιστήμια διορίζεται ένας τόσος σημαντικός αριθμός. Η κυβέρνηση της ΝΔ δείχνει έμπρακτα και με συγκεκριμένες πράξεις ότι στηρίζει τα δημόσια πανεπιστήμια και τα δημόσια σχολείο», ανέφερε η κ. Κεραμέως.

Τι προβλέπουν τροπολογίες του υπουργείου Παιδείας

Εν τω μεταξύ, σε νέες ρυθμίσεις προχώρησε το υπουργείο Παιδείας κατά τη συζήτηση, σε δεύτερη ανάγνωση, στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής του νομοσχεδίου για τον εκσυγχρονισμό της ιδιωτικής εκπαίδευσης.

 

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.