Εργασια

Πέντε προσλήψεις στην περιφέρεια Πελοποννήσου

Για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου μέχρι 60 ημερομίσθια συνολικού αριθμού 5 ατόμων στις ελαιοκομικές περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας για την κάλυψη παροδικών αναγκών του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν απλή αίτηση με συνημμένα τα αναφερόμενα δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δεληγιάννη 9, Τρίπολη, ΤΚ 221 32, απευθύνοντάς την στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Αρκαδίας (τηλ. επικοινωνίας: 2710 222691 κ. Τσέκος Γ. ή 2710237074 κ. Θεοδωρακοπούλου Φ.).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε( 5) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει την 06-08-2020 και τελειώνει την 10-08-2020.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και δείτε όλη την προκήρυξη

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.