Εργασια

Το ΕΣΠΑ χρηματοδοτεί επιχειρήσεις από την Αρκαδία

Επιχειρήσει από την Αρκαδία μπορούν να ενταχτούν στα νέα προγράμματα του ΕΣΠΑ με στόχο την αναβάθμιση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές.

 


Υφιστάμενες επιχειρήσεις (που έχουν συσταθεί έως την 31/12/2013) μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις από την Αρκαδία, που δραστηριοποιούνται αποκλειστικά στους 8 στρατηγικούς τομείς: Αγροδιατροφή, ενέργεια, πολιτιστικές και δημιουργικές βιομηχανίες, εφοδιαστική αλυσίδα, περιβάλλον, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, υγεία – φάρμακα, υλικά – κατασκευές θα χρηματοδοτηθούν από τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ.


Οι επενδυτικές προτάσεις μπορούν να έχουν προϋπολογισμό ύψους επένδυσης (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) από 15.000 ευρώ έως 200.000 ευρώ, ενώ το ποσοστό ενίσχυσης ορίζεται κατά μέγιστο στο 40%, με δυνατότητα προσαύξησης κατά 10 μονάδες στην περίπτωση πρόσληψης νέου προσωπικού και μόνο μετά την πιστοποίηση επίτευξης αυτού του στόχου.


ΠΗΓΗ: Αρκαδικές Ειδήσεις

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.