Εργασια

Προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΚΑΑ Παλλάδιον

Για τη λειτουργία της νέας πτέρυγας.

Νοσηλευτές/τριες και φυσικοθεραπευτές/τριες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης ( ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ ) ενδιαφέρεται να προσλάβει - με αορίστου σύμβασης εργασία - το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ που έχει έδρα την Τρίπολη ( 2o χλμ Παλαιάς Εθνικής Οδού Τρίπολης -Τεγέας ).

Εκτός από τα απαραίτητα δικαιολογητικά πρόσληψης ( πτυχίο, άδεια άσκησης επαγγέλματος ) θα εκτιμηθεί η προϋπηρεσία σε συναφές αντικείμενο. 

Οι νέες προσλήψεις θα γίνουν άμεσα για τη λειτουργία νέας πτέρυγας νοσηλευομένων στο ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τις αιτήσεις ενδιαφερομένων που θα γίνουν από κατοίκους μακρινών περιοχών ( εκτός Τρίπολης ) προσφέρεται δωρεάν διαμονή εντός του Κέντρου.

Μην χάσετε την ευκαιρία να εργαστείτε σε ένα σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης με πολλά καινοτόμα τμήματα ( τμήμα Νευροανάδρασης, τμήμα Ρομποτικής κλπ ) που θα σας εξασφαλίσουν μία μοναδική επαγγελματική εμπειρία στον χώρο της Υγείας και μια σημαντική προϋπηρεσία για το μέλλον.

Οι ενδιαφερόμενοι για την πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα πρέπει να υποβάλλουν ηλεκτρονικά αναλυτικό βιογραφικό στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. και θα κληθούν όλοι για προφορική συνέντευξη.

Παράλληλα οι φοιτητές Σχολών Φυσικοθεραπείας και Νοσηλευτικής που θέλουν να πραγματοποιήσουν την πρακτική τους άσκηση στο ΚΑΑ [ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ μπορούν να υποβάλλουν σχετική αίτηση στέλνοντας το βιογραφικό τους στο ίδιο email ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.