Εργασια

Δ. Μεγαλόπολης: 36 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Φωτογραφία: megalopoli.gov.gr

Διαβάστε τις ειδικότητες που προσλαμβάνονται με 8μηνη σύμβαση.

Ανακοινώνεται ότι δημοσιεύθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2022 στην ιστοσελίδα του Ο.Α.Ε.Δ. (www.oaed.gr) η Πρόσκληση υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 25.000 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΠΠΠ)/ συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων» οκτάμηνης διάρκειας.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται στους εγγεγραμμένους στο Μητρώο ΟΑΕΔ ανέργους που πληρούν τις ειδικότερες προϋποθέσεις συμμετοχής που αναφέρονται στη σχετική Πρόσκληση. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε στις 18 Φεβρουαρίου και λήγει στις 18 Μαρτίου 2022. 

Η υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους γίνεται μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr (https://www.gov.gr/.../programmata-koinophelous-kharaktera ).

Για το Δήμο Μεγαλόπολης έχουν εγκριθεί τριανταέξι (36) θέσεις. Στον παρακάτω πίνακα περιγράφονται οι διαθέσιμες θέσεις, ανά Ειδικότητα και Εκπαιδευτικό Επίπεδο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ, όπου είναι διαθέσιμη η Πρόσκληση και κάθε άλλο σχετικό στοιχείο.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.