Εργασια

ΟΑΕΔ: Νέες ειδικότητες στην ΕΠΑ.Σ. μαθητείας Τρίπολης

Φωτογραφία: αρχείου arcadia938.gr

Στην ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Δ.ΥΠ.Α. Τρίπολης, για το σχολικό έτος 2022 – 23 θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

• Αισθητικής Τέχνης

Στην ειδικότητα  «Αισθητικής Τέχνης»  οι εργαζόμενοι μαθητές , είναι  ειδικευμένοι  τεχνίτες, υπεύθυνοι για την περιποίηση και τον καλλωπισμό  του υγιούς ανθρώπινου δέρματος και νυχιών με τη βοήθεια φυσικών και τεχνητών μέσων.

Είναι υπεύθυνοι για την αισθητική περιποίηση του προσώπου-σώματος , μασάζ , αποτρίχωσης, αισθητικής άκρων, μακιγιάζ και εναλλακτικές θεραπείες σώματος.

• Αρτοποιίας Ζαχαροπλαστικής

Οι «Τεχνίτες Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής» ασχολούνται με την παραγωγή άρτου, διαφόρων αρτοσκευασμάτων, καθώς και ποικίλων γλυκών και εδεσμάτων εφαρμόζοντας τους ισχύοντες αγορανομικούς και υγειονομικούς κανόνες.

• Μαγειρικής Τέχνης

Οι  «Τεχνίτες Μαγειρικής Τέχνης» είναι υπεύθυνοι για την προετοιµασία και παρασκευή  φαγητών και  εδεσμάτων στους διάφορους χώρους εστίασης.

Η αμοιβή των μαθητών αντιστοιχεί σε 23,89 € για κάθε ημέρα μαθητείας στο χώρο εργασίας, για 2 έτη. Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όσοι γεννήθηκαν τα έτη 1993-2007 (15-29 ετών) και είναι κάτοχοι τουλάχιστον Απολυτηρίου Γυμνασίου.

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-se-epaggelmatike-skhole-epas-tou-oaed

Συγκεκριμένα η διαδρομή είναι: gov.gr → Εκπαίδευση → Εγγραφή σε σχολείο → Εγγραφή σε Επαγγελματική Σχολή (ΕΠΑ.Σ.) της Δ.ΥΠ.Α.

Πληροφορίες για την ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Τρίπολης

Τηλ. : 2710233061, 2710234608,6977302720, email:    This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Ταχ. Διεύθυνση:  Τέρμα Καραϊσκάκη- Τρίπολη

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.