Παραγωγοι

Μαρία Κάραλη

Από μικρό κοριτσάκι είχα δύο αγάπες. Τα αρώματα και τη μουσική. Κι αυτό γιατί και τα δύο, το καθένα με το δικό του, ξεχωριστό τρόπο, είχαν τη δύναμη να ταξιδεύουν τις αισθήσεις μου.

Το "άρωμα" γιατί έκλεινα τα μάτια και με οδηγούσε σε ένα μαγικό ταξίδι μυαλού και ψυχής. Και η μουσική, γιατί ήταν και είναι η απόλυτη έκφραση του έρωτα, της δημιουργίας, της ανάγκης μου να υπάρχω.

Κι όταν μια μέρα το σύμπαν μου "έκλεισε" πονηρά το μάτι, οι δύο παιδικές μου αδυναμίες έγιναν το εισιτήριο που άνοιξε πόρτα στα όνειρά μου και μια μελωδική δίοδο επικοινωνίας μαζί σας.

Έτσι αξιώθηκα να βρίσκομαι πίσω από το μικρόφωνο του Αρκαδία 93.8 κάθε Πέμπτη, 8 με 10 το βράδυ, με την εκπομπή "Άρωμα Γυναίκας".

Μια εκπομπή αφιερωμένη στο έντεχνο ελληνικό τραγούδι (με όλες τις προεκτάσεις του), που είναι κυρίως ένα μουσικό ταξίδι που φιλοδοξεί να "αρωματίσει" μουσικά τα βράδια σου, αφήνοντας το δικό του ξεχωριστό αποτύπωμα στην ψυχή σας.

Ένα "άρωμα" που εύχομαι να σας μείνει ανεξίτηλο! 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.