Πολιτικη

Νικολάου: Η μόλυνση από τη ΒΙ.ΠΕ πρέπει να σταματήσει

Σοβαρές επιπτώσεις προκαλούν στην ευρύτερη περιοχή Αγίου Βασιλείου – Πελάγους – Ζευγολατιού, από δραστηριότητες που αναπτύσσονται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης αναφέρει με ανακοίνωσή του ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης κ. Δημήτρης Νικολάου.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου του κ. Νικολάου:

 

"Με την ανοχή των Δημοτικών αρχών και όχι μόνο, η κατάσταση στις Τοπικές Κοινότητες Αγίου Βασιλείου – Πελάγους – Ζευγολατιού και στην ευρύτερη περιοχή, διαρκώς επιδεινώνεται από δραστηριότητες που αναπτύσσονται στη ΒΙΠΕ Τρίπολης. Η βιομηχανία πλαστικών έχει σωρεύσει σε υπαίθριες αποθήκες τεράστιες ποσότητες υλικών από απορρίμματα που χρησιμοποιεί σαν πρώτη ύλη, με συνέπεια να διαχέεται έντονη δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή, ενώ προκαλεί και σοβαρή ηχητική ρύπανση. Οι εγκαταστάσεις της είναι θορυβώδεις όλο το 24ώρο, όμως πολύ συχνά ακούγονται και θόρυβοι πολύ εντονότεροι.

Σημαντικό μερίδιο στη δυσοσμία που απλώνεται στην περιοχή έχουν τα σφαγεία, το ΚΔΑΥ και τα ασφαλτομείγματα μαζί με τον βιολογικό καθαρισμό του Δήμου Τρίπολης.

Αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Οι κάτοικοι πρέπει να οργανώσουν τον αγώνα τους και να απαιτήσουν να παρθούν μέτρα προστασίας από όλους τους ρυπαντικούς παράγοντες.

 

Δημήτρης Νικολάου

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τρίπολης"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.