Πολιτικη

Tατούλη: "H ελληνική οικογένεια πλήττεται βάναυσα"

Η κ. Εύη Τατούλη πολιτευτής ΝΔ Αρκαδίας, βρέθηκε σε αρκετές Αρκαδικές εκδηλώσεις το Σαββατοκύριακο και η ίδια αποτύπωσε το πολιτικό της μήνυμα. 

 

Η κ. Τταούλη έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

 

"Γεμάτο Αρκαδία εν Αθήναις το Σαββατοκύριακο που πέρασε! Ευχές ανταλλάξαμε με εκατοντάδες πατριώτες στην πίτα της Παγγορτυνιακής Ένωσής και της Παναρκαδικής, ενώ ακολούθησε το Παλαιοχώρι, το Λεωνίδιο, η Νυμφασία, το Σπαθάρι, ο Τριπόταμος, το Παρθένι, το Ρούτσι, το Καρδαρίτσι, η Δόξα και οι Αρκάδες Ιλίου, οι οποίοι τίμησαν σε μια συγκινητική τελετή τον εκδότη της εφημερίδας "Γορτυνία", Κώστα Καλύβα για την πολυσχιδή του δράση επί σαράντα χρόνια και την μεγάλη προσφορά του στην Αρκαδία μας.

Η χθεσινή ημέρα "έκλεισε" με την φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Γορτυνος και Μεγαλοπόλεως και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης μας κκ Ιερεμίας με μουσικές τραγουδισμένες από τον Παπα Γιάννη Πριλιγκο, τον Παπα Χρηστο από τα Λαγγάδια αλλά και τον ξεχωριστό παραδοσιακό τραγουδιστή μας από την Παναγιά, Παναγιώτη Αγγελακόπουλο. Το πολιτικό μήνυμα της ημέρας: ενότητα, συνοχή και επιστροφή στις πολιτικές που σέβονται κι ευνοούν την ελληνική οικογένεια που πλήττεται βάναυσα..."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.