Πολιτικη

O Υπουργός Υποδομών ξεναγήθηκε στα κρατητήρια του δικαστηρίου (photos)

Συνοδεία του κ. Δημάρχου Τρίπολης, καθώς και του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, κ. Βρέντα, ο Υπουργός Υποδομών, κ. Σπίρτζης επισκέφθηκε τα κρατητήρια στο υπόγειο του δικαστικού μεγάρου Τρίπολης

Να θυμίσουμε πως πρόσφατα, με δημοσίευση σε Φ.Ε.Κ., ο χώρος αποδόθηκε στο Δήμο, προκειμένου να αποκατασταθεί και να αξιοποιηθεί ως μουσείο.

Ο κ. Υπουργός ξεναγήθηκε στο χώρο από υπάλληλο του Πρωτοδικείου Τρίπολης και εξεδήλωσε ενδιαφέρον για το έργο, καθώς δήλωσε πως ο χώρος έχει ιδιαίτερη ιστορική σημασία.

Ο κ. Σπίρτζης συμμετείχε στις 27 Φεβρουαρίου 2018 στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο της Πελοποννήσου, στη συνεδρία περί ψηφιακής πολιτικής και υποδομών.

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του ανακοίνωσε πως στα κρατητήρια του δικαστικού μεγάρου θα στεγαστεί, μετά την αποκατάστασή τους, το "Μουσείο Εθνικής Αντιστάσεως", με τη συνδρομή του Υπουργείου Υποδομών.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.