Πολιτικη

Διακοπή λόγω.."πολιτισμού" στο Δημοτικό Συμβούλιο

Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ του κ. Παυλή και της κ. Ζαμπαθά-συμβούλου της παράταξης του κ. Σμυρνιώτη- οδήγησε σε διακοπή, γι' άλλη μια φορά, του Δημοτικού Συμβουλίου

Η αντιπαράθεση ξεκίνησε από το ζήτημα των εκδηλώσεων για το Πάσχα, αν και, επί της ουσίας, αφορούσε θέμα οικονομικής ενίσχυσης νεότευκτου αθλητικού συλλόγου της πόλης, ένα θέμα που υπήρχε μεταξύ αυτών της ημερησίας διατάξεως.

 

Σε κάθε περίπτωση, ακούστηκαν "βαριές" εκφράσεις, ένθεν κακείθεν, αφού η μεν κ. Ζαμπαθά κατέκρινε την πολιτιστική πολιτική του Δήμου Τρίπολης και ο κ. Παυλής αμφισβήτησε την ικανότητά της να κάνει τον "κριτή".

 

Στην αντιπαράθεση πήραν μέρος και οι κ. Σμυρνιώτης και Βρέντας, με αποτέλεσμα η ένταση να φθάσει σε υψηλό σημείο αναγκάζοντας τον κ. Κακλαμάνο να διακόψει τη συνεδρίαση.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.