Πολιτικη

Ολοκληρώνονται τα έργα στο χωριό Ίσιωμα

Συνάντηση εργασίας, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας, στην Τρίπολη, με μέλη της Ένωσης Ισιωματαίων δήμου Μεγαλόπολης.

Όπως ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήσαμε διάφορα ζητήματα που απασχολούν το χωριό Ίσιωμα.

Μεταξύ άλλων ενημέρωσα τους εκπροσώπους της Ένωσης για την ολοκλήρωση του δρόμου από την Καρύταινα- Αρχαία Τραπεζούντα- Ίσιωμα-Παλαιοντολογικό μουσείο. Ο δρόμος έχει ολοκληρωθεί μέχρι και 500 μέτρα πριν το Ίσιωμα και θα συνεχιστούν οι εργασίες.

Επίσης συζητήσαμε για την μουσειολογική μελέτη του παλαιοντολογικού μουσείου, καθώς και για την μελέτη του περιβάλλοντος χώρου, αφού το κτίριο θα είναι έτοιμο σύντομα.

Χαίρομαι κάθε φορά που βλέπω εκπροσώπους συλλόγων να ενδιαφέρονται για τα θέματα των χωριών τους και να δραστηριοποιούνται για την επίλυσή τους.

Ως περιφερειακή αρχή είμαστε πάντα αρωγοί στις προσπάθειες που καταβάλλουν και η όποια καθυστέρηση μπορεί να υπάρχει οφείλεται στην γραφειοκρατία και στην συνεχή αλλαγή των διαδικασιών των διαγωνισμών καθώς και στην οικονομική κατάσταση".

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.