Πολιτικη

Σε λειτουργία η γεώτρηση στη Μανθυρέα (photos)

Τέθηκε σε λειτουργία γεώτρηση για τον εμπλουτισμό του νερού άρδευσης για τους παραγωγούς της Μανθυρέας (Καπαρέλι).

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, έγραψε χαρακτηριστικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: 

"Ένα έργο που βοηθά τους αγρότες της περιοχής να καλλιεργήσουν περισσότερο, αφού μέχρι τώρα δεν επέκτειναν τις καλλιέργειές τους, λόγω της έλλειψης νερού.

Ένα αίτημα του οποίου έγινε αποδέκτης η Περιφέρεια Πελοποννήσου και το υλοποίησε άμεσα, αφού ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα ανάπτυξης του τόπου μας.

Το έργο μπορεί να φαίνεται μικρό, αλλά αποτελεί έργο σημαντικό για το χωριό της Μανθυρέας και για τους κατά κύριο λόγο αγρότες κατοίκους του. Ήδη οχτώ αγρότες εξυπηρετούνται από την γεώτρηση και υπάρχει πρόβλεψη και για άλλους.

Είμαστε από την αρχή της θητείας μας, δίπλα στους κατοίκους της υπαίθρου και δίνουμε λύση στα προβλήματα των παραγωγών, βάσει των δυνατοτήτων μας.

Η χαρά μας είναι μεγάλη, όταν βλέπουμε να υπάρχει ικανοποίηση στους συμπατριώτες μας και το "ευχαριστώ" τους είναι η μεγαλύτερη ανταπόδοση για εμάς.

Καλή παραγωγή στους αγρότες μας.

Ευχαριστούμε δε, τόσο εγώ, όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Γιώργος Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας Θεόδωρος Ντάνος, τον Πρόεδρο του χωριού Ηλία Μαχαίρα για την ζεστή του φιλοξενία και το υπέροχο κέρασμά του."

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.