Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Πληρώνουμε 28.500€ για χώρο που δεν χρησιμοποιείται" (video)

Συνέντευξη στα τοπικά μέσα, παραχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, Γιάννης Σμυρνιώτης το απόγευμα της Τετάρτης (3/10).

Στα θέματα που συζητήθηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της 1ης Οκτωβρίου, αναφέρθηκε ο κ. Σμυρνιώτης.

Αδέσποτα ζώα στον Δ. Τρίπολης:

"Εμείς κατορθώσαμε και κάναμε την κατάλληλη διαδικασία (εμβόλια, εξετάσεις κλπ.) σε 240 ζώα. Σε αντίστοιχο διάστημα ο Δήμος Τρίπολης είχε κάνει σε 70 αδέσποτα."

Και συμπλήρωσε πως "Πληρώνουμε από τον Μάρτιο 2017 έναν χώρο για τα αδέσποτα 28.500 €, ο οποίος δεν χρησιμοποιείται".

Μεγαβούνι και διαχείριση απορριμμάτων: 

"Ο Δήμος Τρίπολης, πήρε 600.000 € για τη διαχείριση των απορριμάτων, έχει δώσει κάποιο ποσό σε περιβαλλοντικές μελέτες και όλο λέει κάτι θα κάνει. Έχοντας υπογράψει μια σύμβαση με εργολάβο ζήτησε παράταση για 4 μήνες, ενώ είχε πει πως δεν χρειάζεται καμία άδεια και πως είναι όλα νόμιμα".

Τα απορρίμματα στην περιοχή της Αγίας Τριάδας: 

"Όταν ανέλαβε ο κ. Παυλής, παρόλο που είχε δυνατότητα να μεταφέρει στην Αγία Τριάδα άλλους 6 τόνους απορρίμματα, τα άφησε εκεί δεν έκανε τίποτα. Η μόνη διαχείριση που βλέπουμε, είναι να υπάρχουν στον Άγιο Βλάση πάνω από 60.000 τόνους απορρίμματα".

Κλείνοντας τη συνέντευξη ο κ. Σμυρνιώτης είπε:"Εμείς κάναμε έργα για τη διαχείριση των ρεμάτων με δικούς μας πόρους, και προκαλώ τον κ. Παυλή, να έρθει και να κάνουμε μια κουβέντα. Μιλάει για απολογισμό αλλά απολογισμό δε μπορεί να κάνει γιατί δεν έχει κάνει έργα".

 

Περισσότερα στο video που ακολουθεί...

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.