Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Λέμε λίγα, κάνουμε πολλά" (video)

"Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον Αστέρα Τρίπολης και τους ιδιοκτήτες του γιατί έβαλαν το αρκαδικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη"

Ο επικεφαλής της παράταξης "Νέα Τρίπολη", προέβη σε σύγκριση των πεπραγμένων της δικής του δημοτικής αρχής με αυτή του κ. Παυλή, αναφέροντας μάλιστα πως η κατάσταση γύρω από το γήπεδο του Αστέρα είναι "τραγική". Η εκδήλωση του κ. Σμυρνιώτη (26/1/2019) έλαβε χώρα σε μια περίοδο που, για πολλοστή φορά, τα σχετικώς ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν στην περιοχή πολλά προβλήματα, που, προφανώς, δεν αρμόζουν σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή χώρα..

Δεν παρέλειψε, επίσης, να αναφερθεί στην "παρακαταθήκη" που αφήνει πίσω της η παράταξη του νυν Δημάρχου, τη θητεία του οποίου χαρακτήρισε "χαμένη πενταετία", τονίζοντας παράλληλα πως είναι ενδεικτική η κατάσταση που υπάρχει στο οδικό δίκτυο, στα χωριά, στην ΚΕΔΗΤ αλλά και η διόγκωση προβλημάτων όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, τα αδέσποτα και η αυθαίρετη στάθμευση.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.