Πολιτικη

Ο Ευ. Χαμπηλομάτης υποψήφιος πρόεδρος στην ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.

Υποψήφιος πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας θα είναι στις επερχόμενες εκλογές ο οικονομολόγος, νυν πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.ΤΟ. Τρίπολης Ευάγγελος Χαμπηλομάτης.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, αλλά και στο όραμά του για το "αύριο" της Νομαρχιακής Επιτροπής.

"Η υποψηφιότητα μου κινείται γύρω από το όραμα μου για μια ΟΝΝΕΔ για όλους τους νέους της Αρκαδίας. Μια ΟΝΝΕΔ που θα αποτελείται από μια δυνατή ομάδα ανθρώπων με ίδιες πεποιθήσεις και νοοτροπία. Μια ΟΝΝΕΔ που θα προσπαθήσει να θέσει νέες βάσεις και νέους στόχους για τα επόμενα 3 χρόνια", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά...

Έχοντας συμπληρώσει τον απαραίτητο αριθμό υπογραφών που απαιτείται, ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου για Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας.

Ξεκίνησα να εκφράζομαι πολιτικά το 2014 μέσα από τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης αναλαμβάνοντας , επί σειρά ετών, ρόλους στο Διοικητικό Συμβούλιο του Φοιτητικού Συλλόγου του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Έπειτα από 2 χρόνια ενεργής πορείας κατάφερα να εκλεγώ στην Γραμματεία Πόλης της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Τρίπολης, αναλαμβάνοντας χρέη Γραμματέα Πόλης. Επί προεδρίας μου, καταφέραμε, με τη βοήθεια όλων των μελών, να φτιάξουμε μια οργάνωση πρότυπο κερδίζοντας την αυτοδυναμία τόσο στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών όσο στο Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Η υποψηφιότητα μου κινείται γύρω από το όραμα μου για μια ΟΝΝΕΔ για όλους τους νέους της Αρκαδίας.

Μια ΟΝΝΕΔ που θα αποτελείται από μια δυνατή ομάδα ανθρώπων με ίδιες πεποιθήσεις και νοοτροπία.

Μια ΟΝΝΕΔ που θα προσπαθήσει να θέσει νέες βάσεις και νέους στόχους για τα επόμενα 3 χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που όλα αυτά τα χρόνια είναι στο πλάι μου και με στηρίζουν διαρκώς.

Ευάγγελος Χαμπηλομάτης
Οικονομολόγος
Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ ΔΗΜ.ΤΟ. Τρίπολης
Υποψήφιος Πρόεδρος Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αρκαδίας

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.