Πολιτικη

Οδυσσέας: Όχι στο κλείσιμο της τράπεζας Πειραιώς Τροπαίων

Να μην κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς Τροπαίων, ζητά ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος...

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, με επιστολή του προς τη Διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς ζητά να μην κλείσει το υποκατάστημα της τράπεζας στα Τρόπαια καθώς η διακοπή λειτουργίας του θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους κατοίκους και τις επιχειρήσεις.

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής:

 Προς: Διοίκηση Τράπεζας Πειραιώς

Υπόψη Διευθύνοντα Συμβούλου κ. Χρήστου Μεγάλου 

Θέμα: Διακοπή λειτουργίας υποκαταστήματος τράπεζας Πειραιώς στην Τ.Κ. Τροπαίων Αρκαδίας

Αξιότιμε κύριε,

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να αναφερθώ στην ενδεχόμενη οριστική απόφαση για  διακοπή της λειτουργίας του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στα Τρόπαια Αρκαδίας και να ζητήσω την επανεξέταση της απόφασης αυτής.

Οι κάτοικοι και οι επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής έχουν αναστατωθεί από αυτή την προοπτική καθώς η λειτουργία του συγκεκριμένου υποκαταστήματος είναι ζωτικής σημασίας για την περιοχή για τους εξής λόγους:

Το Υποκατάστημα αυτό δεν εξυπηρετεί μόνο τους κατοίκους των Τροπαίων, αλλά και τους κατοίκους των γύρω χωριών

Στην περιοχή κατοικούν αρκετοί συμπολίτες μας μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι δυσκολεύονται να μετακινηθούν στη Δημητσάνα.

Στην περιοχή υπάρχει έντονη αγροτοκτηνοτροφική και τουριστική δραστηριότητα και πολλές επιχειρήσεις δεν θα μπορούν πλέον να διεκπεραιώσουν απρόσκοπτα τις υποθέσεις τους, καθώς θα πρέπει να μεταβούν στη Δημητσάνα, ενώ και οι πολυάριθμοι επισκέπτες της περιοχής δε θα μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Για αυτούς τους λόγους και επειδή πιστεύουμε ότι η διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος θα πλήξει αρνητικά την οικονομία της ευρύτερης περιοχής, σας παρακαλώ για την συνέχιση της λειτουργίας του υποκαταστήματος Τροπαίων, όπως ζητούν οι κάτοικοι και οι φορείς της περιοχής.

Με εκτίμηση,

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

 

Δ.Τ.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.