Πολιτικη

"Μόνο η επικοινωνία απασχολεί τον κ. Νίκα και τους συνεργάτες του"

Ανακοίνωση του Περιφερειακού Συμβούλου με την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος", Γιώργου Πετρίτση για τις εξελίξεις στον Ισθμό.

Προσβολή για τους πολίτες της Κορινθίας αποτελεί η διαχείριση του ζητήματος που αφορά την προστασία της Διώρυγας από τον Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κορινθίας κ. Αναστάσιο Γκιολή.

Ο κ. Γκιολής σε τηλεφωνικές συνεντεύξεις του, τόσο στο My Radio 89,6 του Θύμιου Τσαρμπού στις 19 Ιανουαρίου 2021 , όσο και τελευταία στην πρωινή εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου, στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», στις 2 Φεβρουαρίου 2021, δήλωνε με βαρύγδουπο ύφος ότι: "το έργο της προστασίας της Διώρυγας με την περίφραξη των 6.000 μέτρων ένθεν και ένθεν των πρανών προϋπολογισμού 1.000.000€ περίπου θα έχει υλοποιηθεί εντός του Φεβρουαρίου 2021»!!!

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Περιφέρειας όμως, λίγες μέρες μετά στις 9.2.2021 αναρτήθηκε επιστολή του Περιφερειάρχη κ. Νίκα προς τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Γιώργο Καραγιάννη η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά:

"προς αποφυγή δυσχερειών που ενδεχομένως προκληθούν στην υλοποίηση του εθνικού επιπέδου έργου, (αφού το έργο αποκατάστασης των ζημιών στα πρανή της Διώρυγας της Κορίνθου χαρακτηρίστηκε ως «σύνθετο και ειδικό έργο εθνικού επιπέδου») από την παράλληλη εκτέλεση του άνω αναφερόμενου έργου της περίφραξης, παρακαλούμε να εξετάσετε την ένταξη των αναφερομένων ενεργειών μας στον προγραμματικό σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Υποδομών για ενιαία διαχείριση με το Εθνικού επιπέδου έργο, καθώς το προς εκτέλεση από την Περιφέρεια αποτελεί συσχετιζόμενο υποέργο του συνόλου το οποίο αξιολογείται ως απαραίτητο για άμεση εκτέλεση".

Εν ολίγοις ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι !!!

Η ανικανότητα της Περιφερειακής Αρχής να συνεννοηθεί έστω για τα αυτονόητα και για τα πιο ουσιώδη, αποδεικνύει ότι το μόνο που απασχολεί τον κ.Νίκα και τους συνεργάτες του είναι η επικοινωνία και όχι η ουσία. Μόλις σβήσει το φως και σταματήσει ο κρότος από τις «φωτοβολίδες» που συνηθίζουν να πετούν για να εντυπωσιάζουν, τότε αμέσως επικρατεί το απόλυτο «σκοτάδι»!!! αφού μέχρι σήμερα εκτός από τα έργα που είχε προετοιμάσει η προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, δεν έχουν κάνει απολύτως τίποτα και έχουν αφήσει την Κορινθία στο έλεος της.

Κύριε Αντιπεριφερειάρχα Κορινθίας αφήστε επιτέλους μόνο τις αυτοψίες, τις φωτογραφίες και τις επικοινωνιακές πομφόλυγες.

Ασχοληθείτε σοβαρά με τα καθήκοντα σας και την ευθύνη της θεσμικής θέσης που κατέχετε. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.