Πολιτικη

Πρόταση Οδυσσέα να σταλούν ΚΟΜΥ σε απομακρυσμένα χωριά

Τι είπε ο βουλευτής Αρκαδίας σε διαδικτυακή συνέντευξη που παραχώρησε.

Την πρόταση να σταλούν κινητές μονάδες που θα εμβολιάσουν πολίτες σε απομακρυσμένες περιοχές στην Επαρχία κατέθεσε ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στην Αρκαδία και Ε' αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, αφού τάχθηκε υπέρ της απαγόρευσης μετακίνησης εκτός Νομού το Πάσχα, εν συνεχεία κατέθεσε στον δημόσιο διάλογο την πρόταση να κινητοποιηθεί η κυβέρνηση ούτως ώστε να βρει τρόπους, ενδεχομένως με κινητές μονάδες, να εμβολιάσει πολίτες στην Επαρχία, που θέλουν, αλλά δεν μπορούν να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα ή εμφανίζονται διστακτικοί.

Αναφέρθηκε επίσης στο άνοιγμα του Τουρισμού και της Εστίασης, όπου- όπως ο ίδιος ανέφερε- υπάρχει ζήτημα με τη χρηματοδότηση, καθώς ναι μεν εξήγγειλε σχετικό πρόγραμμα η κυβέρνηση, αλλά χρήματα ακόμη δεν έχουν λάβει οι επιχειρηματίες της Εστίασης, απορώντας για το πως θα γίνει το άνοιγμα.

Διαβάστε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.