Πολιτικη

Συναντήσεις Νίκα με Λιβανό, Στεφανή και Αυγενάκη

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα (16/06) ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Σειρά σημαντικών συναντήσεων με κυβερνητικά στελέχη θα έχει σήμερα Τετάρτη 16 Ιουνίου, στην Αθήνα, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου που εξεδόθη, ο περιφερειάρχης θα συναντηθεί με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιο Λιβανό, στον οποίο θα θέσει μεταξύ άλλων τα προβλήματα που έχουν προκύψει για την κορινθιακή σταφίδα και το καρπούζι -λόγω και της πανδημίας-, ενώ θα συζητήσει επίσης μαζί του και την επιπλέον οικονομική ενίσχυση του προγράμματος δακοκτονίας.

Ακόμα, ο περιφερειάρχης θα συναντηθεί με τον υφυπουργό Εθνικής Αμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή, για διάφορα ζητήματα. Τέλος, θα μετάσχει σε σύσκεψη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ Γιώργο Στάσση.

Αντικείμενό της θα είναι η προγραμματική σύμβαση για την διαμόρφωση στη Μεγαλόπολη πίστας μοτοκρός διεθνών προδιαγραφών, στο πλαίσιο της διοργάνωσης φέτος στην αρκαδική πόλη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Junior Motocross 2021.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.