Πολιτικη

Μπούζα: Συναινείτε κ.Νίκα με τα …..καραγκιοζιλίκια;

Η ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα συνεργάτιδας του Π. Νίκα στο στόχαστρο της πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.

Σε ανακοίνωσή της η κα Μπούζα αναφέρει:

Όταν η θεσμική ενσυναίσθηση της ευθύνης  εκλείπει, τα φαινόμενα παρακμής στο πολιτικό-αυτοδιοικητικό σκηνικό, δυστυχώς πολλαπλασιάζονται.

Ελέω απλής αναλογικής και περιορισμένου αριθμού εκλεγέντων σε διάφορες αυτοδιοικητικές παρατάξεις, εισήλθαν ύστερα  από πολλές καραμπόλες και συγκρούσεις,  στο απαιτητικό  αυτοδιοικητικό πεδίο νέα πρόσωπα, τα οποία απροετοίμαστα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις θέσεων , δυστυχώς κινούνται με απόλυτη ελαφρότητα, άγνοια κινδύνου και ευθύνης  και τα οποία με δηλώσεις, ενέργειες και συμπεριφορές, τροφοδοτούν συνεχώς παραπολιτικά σχόλια και εκθέτουν και υποτιμούν το θεσμό που υπηρετούν. 

Είναι σαφές πως όλοι οι αιρετοί, κρινόμαστε από το έργο, την απόδοσή μας, τις ιδέες μας, τη συμπεριφορά μας, το δημόσιο λόγο μας και την προσφορά μας εν γένει στα κοινά πράγματα του τόπου μας και όχι για  τις προσωπικές μας επιλογές και το lifestyle. 

Όταν όμως επιλέγεις συνειδητά  να γελοιοποιείς μέσω δηλώσεων ή αναρτήσεων  σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης το φορέα που εκπροσωπείς, δηλ. την Περιφέρεια, τότε επιβάλλεται άμεσα συμμόρφωση και επαναφορά στη σοβαρότητα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της  «αλλού γι αλλού» συμπεριφοράς,  η ανάρτηση σε προσωπικό λογαριασμό μίας ανάλαφρης  και με στοιχεία έλλειψης ενσυναίσθησης,  της στενής συνεργάτιδας του κ.Νίκα , της κας Καλογεροπούλου. 

Σε αθλητική εκδήλωση στη Μεγαλόπολη, στο Junior MotoCross ,όντας εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νίκα, που ειρήσθω εν παρόδω, με συνεχείς δηλώσεις της ψέγει σε βαθμό συκοφαντίας το έργο των προκατόχων της δηλ. την Περιφερειακή Αρχή Τατούλη, χαρακτηρίζοντας μάλιστα κορυφαία αθλητικά, πολιτιστικά και τουριστικά  γεγονότα που έλαβαν χώρα στην Πελοπόννησο, ως «πανηγυράκια» όπου πήγαιναν και «χόρευαν» τα στελέχη της προηγούμενης Περιφερειακής Αρχής,  θεώρησε δόκιμο ,να αστειευτεί με τα έπαθλα και ιδίως με τον αμφορέα, γνήσιο αντίγραφο αγγείου, που με σεβασμό και περηφάνια για την πολιτιστική μας κληρονομιά, οι διοργανωτές προσέφεραν στους νικητές  των αγώνων ως έπαθλο, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα  ως …..βίκα!!!

Η  Miss Summer Vika σήμερα , η Μπουμπουλίνα  χθες , η αναλύτρια της αναπαραγωγής των Τσιπούρων προχθές, με όλα αυτά και άλλα ακόμη, εκθέτει, προκαλεί και προσβάλει το θεσμό που υπηρετεί.

Αναμένοντας τη θέση σας κ. Περιφερειάρχα επί των απρεπειών αυτών  και της ακολουθούμενης πολιτικής των κρατικών γευμάτων, των οστρακοειδών κλπ, θα ήταν χρήσιμο να διευκρινίσετε  αν θεωρείτε πως με τέτοιες κακογουστιές και αμετροέπεια,  προσώπων που δεν έχουν συναισθανθεί το μέγεθος της ευθύνης τους, μπορεί να προχωρήσει η Περιφερειακή σας Αρχή , στα απαιτητικά πεδία της ολοκλήρωσης των εορτασμών των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης 1821 και φυσικά στο νευραλγικό τομέα του τουρισμού.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.